TravelXL Reisburo Van Oeveren, al bijna 40 jaar een vertrouwd adres in Zierikzee!

TravelXL Reisburo Van Oeveren, al bijna 40 jaar een vertrouwd adres in Zierikzee!

Met persoonlijke service door de vertrouwde gezichten en prijzen die zeker niet onderdoen voor internet, bieden wij een complete service. We ontzorgen je, regelen allerlei extra’s als autohuur, privétransfers, stoelreserveringen en bieden scherpe parkeertarieven. Niet meer uren of dagen achter de computer zoeken, maar een eerlijk en persoonlijk advies van onze travelplanners. Dat is al jaren onze kracht! In 2016 is TravelXL Reisburo Van Oeveren verkozen tot het beste reisburo van de provincie Zeeland.

Onze vaste medewerksters streven altijd naar het best mogelijke en persoonlijke reisvoorstel voor jou als klant. Door zelfstandig te blijven, kunnen we je een eerlijk en onpartijdig advies geven.

Onze passie is reizen en dat doen we ook. Veel! Zodoende hebben we samen al bijna de hele wereld gezien. Hierdoor kennen we de mooiste plekjes en kunnen we jouw ideale vakantie samenstellen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor ideeën en inspiratie om jouw topvakantie te vinden.

Deze website is ons "online filiaal". Wij kunnen je daarmee ook buiten kantooruren van dienst zijn. Je kunt hier zelf reizen van diverse touroperators boeken en laten afhandelen door je eigen vertrouwde reisburo, maar je kunt er ook een afspraak maken om je wensen met onze reisspecialisten te komen bespreken op ons kantoor.

 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Van Oeveren als uw servicekantoor)
Dam 3
4301 JA Zierikzee
Telefoonnummer: 
0111-451000
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30, 19:00 - 21:00
vrijdag: 09:00 - 17:30
zaterdag: 09:00 - 16:00

zondag en buiten deze openingstijden: www.travelxl.nl/vanoeveren

* Martine Wakkee (Travelmanager), in dienst vanaf 1989
Martine's passie is reizen, ze is onderweg of maakt plannen om te gaan! Haar specialisme is Azië, maar ook Zuid Amerika vindt ze geweldig.

* Anne de Valk, in dienst vanaf 2007
Anne is onze Amerika specialiste, ze heeft al vele mooie (rond)reizen samengesteld. New York staat bovenaan haar lijstje van topbestemmingen!

* Eline Kloet, in dienst vanaf 1982
Eline is fanatiek wintersporter en kampeert met haar gezin door heel Europa. Met haar jarenlange ervaring bezocht ze al vele bestemmingen, waaronder de Malediven en Sri Lanka.

* Maggie Kieboom, in dienst vanaf 2010
Maggie was voor een speciale gelegenheid met haar man in Las Vegas en vond dat fantastisch! Ze is onze Afrika specialist en maakte een prachtige studiereis door Zuid Afrika.

* Judith Friesen, in dienst vanaf 2003
Judith is Griekenland-fan en brengt haar gezinsvakantie het liefst door op de sfeervolle eilanden. Het bezoek aan Fins Lapland inclusief huskysledetocht is haar meest bijzondere reis!

* Laura Schreutelkamp, in dienst sinds maart 2016

Laura is onze nieuwe collega, zij heeft jarenlange ervaring bij een touroperator en komt ons team versterken als Portugal specialiste. Ze is enthousiast, leergierig en reislustig, net als de rest van ons team.

 

Martine Wakkee
Anne de Valk
Eline Kloet
Maggie Kieboom
Judith Friesen
Laura Schreutelkamp