TravelXL Reisburo Van Oeveren, al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres in Zierikzee!

TravelXL Reisburo Van Oeveren, al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres in Zierikzee!

Met persoonlijke service door de vertrouwde gezichten en prijzen die zeker niet onderdoen voor internet, bieden wij een complete service. We ontzorgen je, regelen allerlei extra’s als autohuur, privétransfers, stoelreserveringen en bieden scherpe parkeertarieven. Niet meer uren of dagen achter de computer zoeken, maar een eerlijk en persoonlijk advies van onze travelplanners. Dat is al jaren onze kracht! In 2016 is TravelXL Reisburo Van Oeveren verkozen tot het beste reisburo van de provincie Zeeland.

Onze vaste medewerksters streven altijd naar het best mogelijke en persoonlijke reisvoorstel voor jou als klant. Door zelfstandig te blijven, kunnen we je een eerlijk en onpartijdig advies geven.

Onze passie is reizen en dat doen we ook. Veel! Zodoende hebben we samen al bijna de hele wereld gezien. Hierdoor kennen we de mooiste plekjes en kunnen we jouw ideale vakantie samenstellen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor ideeën en inspiratie om jouw topvakantie te vinden.

Deze website is ons "online filiaal". Wij kunnen je daarmee ook buiten kantooruren van dienst zijn. Je kunt hier zelf reizen van diverse touroperators boeken en laten afhandelen door je eigen vertrouwde reisburo, maar je kunt er ook een afspraak maken om je wensen met onze reisspecialisten te komen bespreken op ons kantoor. Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.  

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Nog geen vakantie geboekt?

Bekijk dan ook eens JENZ TV met daarin alles over het onderwerp [vakantie] van onze eigen TV-ster Martine!

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Van Oeveren als uw servicekantoor)
Dam 3
4301 JA Zierikzee
Nederland
Telefoonnummer: 
0111-451000
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
11:00 - 16:00
woensdag:
11:00 - 16:00
donderdag:
11:00 - 16:00
vrijdag:
11:00 - 16:00
zaterdag:
11:00 - 16:00

Wij zijn weer open!
Je bent voor het boeken van de vakantie weer welkom! Wel is het nog belangrijk om drukte te vermijden. Maak vooraf een afspraak, zodat we tijd voor je kunnen maken, voor het samenstellen en boeken van jouw droomvakantie.

Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen/ TravelCall!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.

Check buiten deze openingstijden: www.travelxl.nl/vanoeveren

* Martine Wakkee (Travelmanager), in dienst vanaf 1989
Martine is al jaren verknocht aan Azië: o.a. Bali en Thailand bereisde ze diverse  keren. Tevens onze Zuid Amerika-specialist: ze bezocht Argentinië, Chili, Brazilië, Peru, Equador, Suriname en de Galapagos eilanden.

* Anne de Valk, in dienst vanaf 2007
Als Amerika-specialiste boekt Anne veel maatwerkreizen door de USA. Ze maakte diverse roadtrips en is dol op New York. Met een huurauto of camper de Nationale Parken bezoeken, voor velen een droomreis!

* Eline Kloet, in dienst vanaf 1982
Eline is onze Canada-specialist. Van citytrips Toronto en de Niagara watervallen tot rondreizen door Banff en Jasper N.P. met camper of huurauto de mooiste plekjes bekijken. De natuur is overweldigend!

* Maggie Kieboom, in dienst vanaf 2010
Maggie maakte als Afrika-specialist een geweldige studiereis naar Tanzania en heeft daar de Grote trek mogen aanschouwen. Zuid Afrika bezocht zij al diverse malen en ze stelt de mooiste reizen samen voor u, baie mooi!

* Judith Friesen, in dienst vanaf 2003
Judith is onze cruise-specialiste. Van Alaska tot de Middellandse zee, de Noorse Fjorden en de Arabische Emiraten of Singapore... cruisen kan overal! Voor iedereen is de ideale rederij te vinden, klassiek of freestyle.

 

Martine Wakkee
Anne de Valk
Eline Kloet
Maggie Kieboom
Judith Friesen