TravelXL Reisburo Van Oeveren, al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres in Zierikzee!

TravelXL Reisburo Van Oeveren, het enige ANVR-reisbureau in Zierikzee, Schouwen-Duiveland

Met persoonlijke service door de vertrouwde gezichten en prijzen die zeker niet onderdoen voor internet, bieden wij een complete service. We ontzorgen je, regelen allerlei extra’s als autohuur, privétransfers, stoelreserveringen en bieden scherpe parkeertarieven. Niet meer uren of dagen achter de computer zoeken, maar een eerlijk en persoonlijk advies van onze travelplanners. Dat is al jaren onze kracht! In 2016 is TravelXL Reisburo Van Oeveren verkozen tot het beste reisburo van de provincie Zeeland.

Onze vaste medewerksters streven altijd naar het best mogelijke en persoonlijke reisvoorstel voor jou als klant. Door zelfstandig te blijven, kunnen we je een eerlijk en onpartijdig advies geven.

Onze passie is reizen en dat doen we ook. Veel! Zodoende hebben we samen al bijna de hele wereld gezien. Hierdoor kennen we de mooiste plekjes en kunnen we jouw ideale vakantie samenstellen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor ideeën en inspiratie om jouw topvakantie te vinden.

Deze website is ons "online filiaal". Wij kunnen je daarmee ook buiten kantooruren van dienst zijn. Je kunt hier zelf reizen van diverse touroperators boeken en laten afhandelen door je eigen vertrouwde reisburo, maar je kunt er ook een afspraak maken om je wensen met onze reisspecialisten te komen bespreken op ons kantoor. Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt.  

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Nog geen vakantie geboekt?

Bekijk dan ook eens JENZ TV met daarin alles over het onderwerp [vakantie] van onze eigen TV-ster Martine!

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisburo Van Oeveren als uw servicekantoor)
Dam 3
4301 JA Zierikzee
Nederland
Telefoonnummer: 
0111-451000
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
Gesloten
dinsdag:
11:00 - 16:00
woensdag:
11:00 - 16:00
donderdag:
11:00 - 16:00
vrijdag:
11:00 - 16:00
zaterdag:
11:00 - 16:00

 

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Maggie Kieboom, (Travelmanager) in dienst vanaf 2010

Maggie is verliefd op Afrika, ze maakte een geweldige studiereis naar Tanzania en heeft daar de Grote trek mogen aanschouwen. Zuid-Afrika bezocht zij al diverse malen en ze stelt de mooiste reizen samen voor u, baie mooi!

* Eline Kloet, in dienst vanaf 1982

Eline’s favoriete bestemming is Canada. Van citytrips Toronto en de Niagara-watervallen tot rondreizen door Banff en Jasper N.P. met camper of huurauto de mooiste plekjes bekijken. De natuur is overweldigend! Ook is Eline fanatiek wintersporter.

* Annika van der Wekken, in dienst vanaf 2021

Annika is een gepassioneerde reiziger die regelmatig het vaste land van Spanje heeft bezocht. Zij maakt graag stedentrips, weet alles van Disney en kan niet wachten op de wereld verder te ontdekken! 

* Krista van Nes, in dienst vanaf 2022

Krista maakt sinds 2022 deel uit van TravelXL van Oeveren, met bijna 30 jaar ervaring in de reiswereld & hospitality is zij een ideale aanvulling voor ons team. De Caribbean is haar favoriete bestemming, Curaçao kent ze op haar duimpje en ze is gek op Jamaica. 

*Monique Wijgerse, in dienst vanaf 2022

Monique is onze nieuwste collega. Zij is een ondernemende reiziger en heeft al veel mooie reizen gemaakt. Ze is verliefd op Italië en reist graag met de camper door Europa. Ook de Verenigde Staten heeft zij verschillende keren bezocht. 

Maggie Kieboom
Eline Kloet
Annika van der Wekken
Krista van Nes
Monique Wijgerse