Ons Travelcenter staat juist nu voor u klaar! 

Zoekt u een vakantie? Kom dan snel langs bij TravelXL De Kleermaeker in Venlo. Hoge service, kwaliteit en kennis zoals u van ons al vele jaren gewend bent!  Maar dan in een compleet vernieuwd interieur. Graag snel tot ziens.

Klik hieronder op: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL De Kleermaeker als uw servicekantoor)
Parade 86
5911 CE Venlo
Nederland
Telefoonnummer: 
077-3520000
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
10:00 - 12:00
dinsdag:
10:00 - 12:00
woensdag:
10:00 - 12:00
donderdag:
10:00 - 12:00
vrijdag:
10:00 - 12:00
zaterdag:
Gesloten

Op zaterdagen zijn wij uitsluitend open voor afspraken. Klik hiervoor op de onderstaande button om uw afspraak te reserveren.

We zijn altijd bereikbaar via 06-15067162,  www.travelxl.nl/venlo en E: venlo@travelxl.nl

LET OP: onze openingstijden zijn aangepast. Wij vragen uw medewerking de RIVM richtlijnen te volgen. Wij adviseren u van te voren aan afspraak te maken voor een bezoek of video-TravelCall met onze medewerkers.

Helaas hebben wij de deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij blijven bereikbaar via e-mail, telefoon of maak een afspraak met ons om te videobellen.