Online je reis boeken? Maak een (online) afspraak!

Juist voor het boeken van je vakantie heb je nog meer behoefte aan persoonlijk contact met jouw reisbureau. Voor de kennis, vertrouwen, vragen te stellen over de bestemming, of het vakantiegevoel wel aanwezig is, kortom meer zekerheid te krijgen om van je vakantie te genieten. Vanwege de beperkingen in deze Corona-tijd is het contact niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij twee nieuwe contactmogelijkheden. Zo zijn we voor jou nog beter bereikbaar:

1) Plan een afspraak voor je bezoek aan het Travelcenter

We kunnen per dag( helaas even niet tot 19 januari) een maximaal aantal mensen ontvangen. Uiteraard op de gepaste afstand van 1,5 meter en met de noodzakelijke hygiënische voorzorgsmaatregelen. Dit noemen we een ‘gesloten deurbeleid’. Wel is het maken een afspraak noodzakelijk. Klik op onderstaande banner van jouw Travelcenter of Mobiele TravelPlanner.

2) Persoonlijk video/beeldbellen -TravelCall, tijdens openingstijden ook in deze lockdown!

Op afspraak met je favoriete TravelPlanner een videocall maken? met jouw favoriete Travelcenter of TravelPlanner!

Met onze video-TravelCall kan je jouw privé / persoonlijke vakantiewensen delen, informatie ontvangen, inspiratie opdoen via jouw PC, tablet, laptop of smartphone. Op afstand maar wel persoonlijk.

Hoe werkt het?

Ga naar de website www.travelxl.nl/travelcenters, vind & kies jouw eigen Travelcenter of Mobiele TravelPlanner van TravelXLatHome.

                                  Klik op de banner [ Plan een afspraak of TravelCall], kies je tijd, vul je gegevens in en mail dit formulier. 

  • Je ontvangt dan een bevestiging of alternatief tijdstip/dag met een korte uitleg van de verdere procedure. Je hoeft hiervoor niets te installeren/ activeren!
  • 15 minuten voor aanvang van je video -TravelCall ontvang je nog een mail als herinnering met daarin de link om verbinding te maken voor deze Call.
  • Op het gekozen tijdstip zal je video-TravelCall starten.
  • Deel je wensen, stel vragen en laat je inspireren voor je volgende vakantie met TravelXL.

Makkelijker kunnen wij het niet maken. Tot snel!

Hieronder vind je een overzicht van de deelnemende Travelcenters. Klik op je reisbureau naar keuze om meteen een datum en tijdstip te kiezen voor je video-TravelCall afspraak of een bezoek afspraak.

*Geleidelijke introductie naar deelnemende vestigingen in o.a. Lisse, Roosendaal, Venlo, Schaijk, Voorhout, Eersel, Eemnes, Rotterdam-Hillegersberg, Noordwijk, Scheveningen, Schagen, Wateringen, Borger, etc.