Drie generaties Lipman staan al bijna 94 jaar voor u klaar !

TravelXL VIOS heeft een rijke en kleurige historie. De firma VIOS is in 1922 opgericht door opa Lipman, beter bekend als opa VIOS. De naam staat voor de afkorting: Vooruitgang Is Ons Streven. En dat bleek heel toepasselijk. Opa begon met een fietswinkel. Maar al snel bleek dat de Westlanders meer behoefte hadden aan gemotoriseerd vervoer. Van een eenvoudig ritje naar de kerk tot aan Lourdes in de Pyreneeën …. In een mum van tijd verzorgde de VIOS met zo’n 150 bussen het hele streekvervoer van het Westland. En opa Lipman bleef pionieren. Hij ging dagtochten en vakanties organiseren. Zo kwam er naast het busbedrijf nog een nieuwe taak: het reisbureau. Zoon Jan zette de bedrijven voort. En ook zijn dochters kregen het vak met de paplepel ingegoten. Toen ze oud genoeg waren namen ze het roer over van hun vader. Het touringcar bedrijf vestigde zich in het industriegebied van Wateringen. reisbureau VIOS werd zelfstandig, onder leiding van dochter Renate.

Voor de Wateringers is de VIOS niet meer weg te denken uit het Westland.
Het reisbureau is een begrip in de weide omgeving. Dankzij de inzet en enthousiasme van Renate en haar medewerkers hebben duizenden klanten elk jaar weer een fantastische vakantie.

Lees hier ons artikel in de Wateringse krant van 13 januari 2016 (klik hier!)

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Vacature: TravelXL VIOS is op zoek naar jou !

TravelXL VIOS, al ruim 94 jaar een begrip in Wateringen en omstreken, is een allround modern reisbedrijf voor vakantie- en zakenreizen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, leuke collega!

Functie-eisen

Uiteraard ben je:

  • Commercieel, communicatief sterk, accuraat, en spreek je minimaal Engels.
  • Enthousiast, slagvaardig, web en social media gericht,
  • Flexibel, representatief, 
  • Initiatiefrijk een echte team player, die weet waar het in een modern reisbedrijf om draait.
  • Woonachtig in Wateringen of in de directe omgeving 

En heb je:

  • Passie voor reizen
  • Aantoonbare (stage) ervaring in een soortgelijke functie in de reisbranche
  • Uitgebreide reiservaring en ben je mobiel inzetbaar

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:
Een afwisselende baan in een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s bij een dynamisch modern reisbedrijf. Salariëring is in overeenstemming met opleiding, ervaring en leeftijd en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn all round maar doen ook veel maatwerk reizen, inspelen op de persoonlijke wensen van onze klanten.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel? Stuur je sollicitatiebrief met CV, je reiservaring en recente foto naar: eigenaarvios@travelxl.nl

TravelXL VIOS
T.a.v. Renate Lipman
Plein 20
2291 CC WATERINGEN

Details

Aantal uur per week 32 - 40, Contractduur 6 maanden - 1 jaar, Plaats WATERINGEN, Werkgever TravelXL VIOS, Functienaam Travelplanner m/v

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL VIOS als uw servicekantoor)
Plein 20
2291 CC Wateringen
Telefoonnummer: 
0174-292400
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 17:30, 19:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 16:00

zondag en buiten deze openingstijden: www.travelxl.nl/vios

WhatsApp 06-22115998 

Renate Lipman is de 3e generatie eigenaar van TravelXL VIOS. VIOS is opgericht door Renate’s Opa in 1922. Renate is al meer dat 30 jaar werkzaam in de reiswereld en heeft van baby af aan over onze mooie aardbol gezworven. Weinig toeristische plekken zijn nog onontdekt door haar. Maar de verlanglijst van het nog te willen zien oh zo groot. Haar bijnaam is ook wel de Floortje Dessing van het Westland. Renate reist graag met haar kinderen dus ook qua kinderreizen kan ze u goed op weg helpen.  

 

Renate Lipman, eigenaar
Brenda van Winden
Roosje Martina