Drie generaties Lipman staan al bijna 94 jaar voor u klaar !

TravelXL VIOS heeft een rijke en kleurige historie. De firma VIOS is in 1922 opgericht door opa Lipman, beter bekend als opa VIOS. De naam staat voor de afkorting: Vooruitgang Is Ons Streven. En dat bleek heel toepasselijk. Opa begon met een fietswinkel. Maar al snel bleek dat de Westlanders meer behoefte hadden aan gemotoriseerd vervoer. Van een eenvoudig ritje naar de kerk tot aan Lourdes in de Pyreneeën …. In een mum van tijd verzorgde de VIOS met zo’n 150 bussen het hele streekvervoer van het Westland. En opa Lipman bleef pionieren. Hij ging dagtochten en vakanties organiseren. Zo kwam er naast het busbedrijf nog een nieuwe taak: het reisbureau. Zoon Jan zette de bedrijven voort. En ook zijn dochters kregen het vak met de paplepel ingegoten. Toen ze oud genoeg waren namen ze het roer over van hun vader. Het touringcar bedrijf vestigde zich in het industriegebied van Wateringen. reisbureau VIOS werd zelfstandig, onder leiding van dochter Renate.

Voor de Wateringers is de VIOS niet meer weg te denken uit het Westland.
Het reisbureau is een begrip in de weide omgeving. Dankzij de inzet en enthousiasme van Renate en haar medewerkers hebben duizenden klanten elk jaar weer een fantastische vakantie. Klik hieronder op: 

Vlnr: Brenda van Winden, Tanja Blokdijk, Laura Ceelie en Renate Lipman

Lees hier ons artikel in de Wateringse krant  (klik hier!)

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL VIOS als uw servicekantoor)
Plein 20
2291 CC Wateringen
Nederland
Telefoonnummer: 
0174-292400
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 11:00 - 17:30
dinsdag: 09:00 - 17:30
woensdag: 09:00 - 17:30
donderdag: 09:00 - 17:30
vrijdag: 09:00 - 17:30, 19:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 16:00

zondag en buiten deze openingstijden: www.travelxl.nl/vios

WhatsApp 06-22115998 

Renate Lipman is de 3e generatie eigenaar van TravelXL VIOS. VIOS is opgericht door Renate’s Opa in 1922. Renate is al meer dat 30 jaar werkzaam in de reiswereld en heeft van baby af aan over onze mooie aardbol gezworven. Weinig toeristische plekken zijn nog onontdekt door haar. Maar de verlanglijst van het nog te willen zien oh zo groot. Haar bijnaam is ook wel de Floortje Dessing van het Westland. Renate reist graag met haar kinderen dus ook qua kinderreizen kan ze u goed op weg helpen.  

 

Renate Lipman, eigenaar
Brenda van Winden