klik op de brochure

 

Met TravelXL ontdekt u de mooiste plekjes in heel Nederland. 

Klassieke fiets- en wandelvakanties

Deze bestaan uit mooie fiets- en wandelroutes vol natuur en cultuur. Uw beleving staat centraal in al onze vakanties. Natuurlijk zorgen we voor goede hotels en verzorgen wij het bagagetransport van hotel naar hotel. De fietsroutes in Nederland zijn gebaseerd op de fietsknooppunten. 

Wandelvakanties

Hierbij maakt u gebruik van de wandelknooppunten, GPS-apparaten of bewegwijzerde/beschreven wandelroutes.
 

Onze service

U kunt van onze leverancier verwachten dat kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan, waarbij u kunt rekenen op: 
• Telefonische bereikbaarheid: elke dag van 09:00 uur tot 21:00 uur
• Advies en kennis: de medewerkers kennen de door u gewenste reis en kunnen u dus adviseren
• Persoonlijke aandacht en invulling van persoonlijk wensen, indien de mogelijkheden hiervoor aanwezig zijn)
• Prijzen met goede prijs en kwaliteits verhouding
 

Nieuwe producten en reizen

  • Onbezorgd wandelen over het Pieterpad 
Wandel over het bekendste langeafstandswandelpad van Nederland! Geniet van de prachtige landschappen en natuurgebieden die de
route aan elkaar verbindt. In totaal zijn er 7 verschillende vakanties, waarbij u 3 of 4 dagen aaneengesloten wandelt. U verblijft de gehele
vakantie in hetzelfde uitstekende 3- of 4-sterrenhotel. Op de wandeldagen wordt u ‘s morgens naar het beginpunt van de route gebracht
en ‘s middags vanaf het eindpunt van de route weer opgehaald.
  • Wandel- en fietsvakanties buiten Nederland 
Door intensieve samenwerkingen met diverse zeer gewaardeerde touroperators, bieden wij nu ook reizen buiten Nederland aan. Oies.
  • Een dagje fietsplezier 
Tijdens een fietstocht van één dag geniet u van natuur en cultuur langs de route. U fietst naar diverse gelegenheden om een hapje en
drankje of verschillende gangen van uw maaltijd te nuttigen.
 

Vakantiebelevingen 

• Actieve vakantie in Drenthe, Drenthe for Fun!
Mountainbiken, klimmen, survivallen, wandelen of boogschieten in Drenthe? Tijdens deze actieve vakantie zit u nooit stil. Avontuurlijke activiteiten die gezonde fysieke inspanning vragen, met veel plezier en een bijzondere ervaring geven!
• Stedentrip Groningen
Groningen is de noordelijkste provinciehoofdstad van ons land. Deze bruisende stad met haar Martinitoren, authentieke centrum en Noorderplantsoen biedt genoeg mogelijkheden om hier meerdere dagen door te brengen. Er gaat niks boven Groningen!
• Terug in de tijd in Friesland
Laat u op het Friese platteland verrassen op deze 3-daagse autovakantie 'Terug in de tijd'. Met verschillende activiteiten (o.a. een Daf 33 toertocht) en bezienswaardigheden wordt u 'meegesleept' in de wereld van vroeger.
• Roadtrip Drenthe en Noord-Brabant 
Met deze Roadtrips in Nederland maakt u een rondreis door de omgeving van Drenthe of Noord-Brabant. Met uw eigen auto maakt u een mooie route van 100 - 150 km, waarbij u langs de bekende en onbekende plekken komt.
 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van de vele TravelXL vestigingen of Mobiele Reisadviseurs van TravelXLatHome.