Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Grote vraag huurauto's

Grote vraag huurauto's

Geschreven door TravelXL

Wees er snel bij, de huurauto's gaan hard!

Het lijkt wel een verkooppraatje van de verhuurder. Maar niets is minder waar in 2022!

De zomervakantie komt steeds dichterbij en de plannen worden al gemaakt. Ga jij naar één van onze topbestemmingen? Denk aan Spanje, Portugal, Italië of Griekenland, probeer dan snel te schakelen wat betreft de huurauto! Door de coronacrisis is er namelijk een groot tekort aan huurauto’s. Vooral op deze bestemmingen. Ons advies luidt dan ook: wil je zeker zijn van een huurauto? Wacht dan niet met reserveren, maar maak de reservering zodra de vakantieplannen bekend zijn. Hou er ook wel rekening mee dat de prijzen sterk gestegen zijn, vergeleken met de pre-Corona tijd. Veel vraag en te kort aan auto's betekent dat de prijzen sterk gestegen zijn.
 
Reserveel dus lang voordat je vertrekt je huurauto. Om het makkelijker te maken bieden wij i.s.m. Sunny Cars t/m 31 december 2022 een Flexservice gratis toe aan elke boeking. Dankzij deze service kan tot kort voor huuraanvang zonder kosten – en belangrijker: zonder het specificeren van de reden - geannuleerd worden.  Zelfs tot 1 uur voor huuraanvang. Dus zit je na de reservering nergens aan vast en is er maximale flexibiliteit!

Sla de wachtrij over met de Fastlane

Staat het jou ook vaak tegen die lange rij van wachtenden in de aankomsthal om de papieren en sleutels van je auto in handen te krijgen? Wees dan slim en kies ervoor om de Fastlane toe te voegen aan je reservering. Zo ben je snel op weg én omdat de Fastlane service altijd gecombineerd is met de Online Check-in service gaat alles extra snel! Je huurcontract ligt al ingevuld klaar op het moment dat de huurauto wordt opgehaald. Alleen nog even het contract doorlezen, tekenen en gaan! 

Sla de wachtrij over met de Fastlane

On your way: hét inspiratiemagazine van Sunny Cars!

In dit magazine vind je veel reisinspiratie en tips om zorgeloos én all-in met een huurauto op vakantie te gaan. In de nieuwste editie lees je alles over Andalusië, Canada, Italië en Portugal. Ook lees je alles over op de all-in formule, wat te doen bij schade en hoe je groener kunt rijden. Kortom: veel talloze tips & tricks voor een zorgeloze roadtrip! Wil je alvast een tipje van de sluier?

Wil je meer informatie? neem dan contact op met een van de TravelXL vestigingen of mobiele Travelplanners van TravelXLatHome.

Online je autohuur boeken?

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen