Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Geschreven door TravelXL

Het onlangs gerenoveerde zwembad van Papagayo Beach Resort is nu open voor alle gasten van ons resort. De verschillende nieuwe cabana’s bieden veel schaduw, ruimte en volop privacy om volledig te genieten van een ontspannen dag bij het zwembad. Door de moderne ligstoelen op de voorste rij van het zwembad te plaatsen, kunnen onze gasten het zonnebaden gemakkelijk afwisselen met een verfrissende duik. Het zwembad is gelegen in een prachtige tropische tuin en is dusdanig ontworpen dat gasten op de verschillende plateaus in het zwembad kunnen zwemmen, zitten en relaxen.   De omringende palmbomen zorgen voor het ultieme Caribische uitzicht. Gelegen naast het zwembad van het resort, bevindt zich op een lager niveau het kinderzwembad. Zo creëren we een zeer veilige en handige ruimte voor ouders en kinderen om samen mooie herinneringen te maken. De nieuwe cabana’s en het pooldeck meubilair zijn rondom het zwembad gesitueerd en bieden hierdoor voldoende mogelijkheden om heerlijk te relaxen.

Papagayo Beach Resort is het perfecte toevluchtsoord voor wie op zoek is naar een ontspannende vakantie. De recentelijk gerenoveerde high-end Royal Suite Villa’s maken een gedenkwaardige vakantie compleet. Papagayo Beach Resort loopt altijd vooruit op de trends en we hebben de villa's gemoderniseerd in hedendaagse stijl. De villa’s blinken uit in ieder aspect; de architectuur en het ontwerp, de moderne lijnen die Papagayo Curaçao kenmerkt, maar ook de idyllische locatie en de uitstekende faciliteiten. Het gastvrije personeel doet er alles aan om aan de behoeften en verzoeken van elke gast te voldoen.

De vernieuwde Royal Suite Villa’s bieden luxe op elk niveau. Hierbij is rekening gehouden met zelfs de kleinste persoonlijke details, zoals activiteiten op maat of sjiek dineren met panoramisch uitzicht. De villa's zijn volledig voorzien van airconditioning. Op deze manier kunnen gasten koken zonder last te hebben van de warmte, maar ook gezellig eten binnen aan de eettafel. Voor de volledige Caribische ervaring kan er ook gegeten worden in de eethoek op het buitenterras. Het minimalistische zwart-witte kleurenpalet zorgt voor een serene maar luxe sfeer. De Papagayo Beach Royal Suite Villa’s bieden alle moderne faciliteiten voor een gedenkwaardige en luxe vakantie.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen