Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Hoogtepunten West-Amerika, 16d.

Roadtrip Best of The West

Geschreven door TravelXL

Hoogtepunten West-Amerika

West Amerika wordt gekenmerkt door overweldigende natuur, de bekende Nationale Parken van Amerika, Grand Canyon, Yosemite National Park of Death Valley. Af te wisselen met de steden als Los Angeles, San Francisco, of Las Vegas.  De afwisseling geeft de mogelijkheid heerlijk te genieten van de rust en beeldschone plaatjes die de natuur kan bieden of op te gaan in het dagelijks leven van de steden.

Individuele voorbeeld rondreis 

Wij hebben een speciale voorbeeldreis West Amerika samengesteld. Een van de meer dan 100'en mogenlijheden die TravelXL heeft in Amerika en Canada. (KLIK HIER)  Zelf samenstellen? Geen probleem met onze Reisplanner/ Vakantieplanner waar van dag tot dag, plaats tot plaats, interesses, etc.  zelf alles ingevuld kan worden.

De TravelXL Reisplanner/ Vakantieplanner maakt dit gemakkelijker dan ooit!. Natuurlijk helpen de TravelXL Amerika specialisten echter graag om mooie rondreizen met alle hoogtepunten van Amerika & Canada samen te stellen. 

 

Beste reistijd West-Amerika

Over het algemeen geldt er geen beste reistijd voor West Amerika, in het hoogseizoen (juli en augustus) is het drukker qua toeristen en kan de temperatuur flink oplopen. Het voor- en najaar is populair aangezien het dan wat goedkoper en rustiger is en de natuur vele prachtige kleuren aanneemt. Ditzelfde geldt voor beste reistijd westkust Amerika.

Wij bieden het gehele jaar door vakanties West Amerika aan met verschillende reis duren, het reistempo is afhankelijk van de hoeveelheid hoogtepunten in het programma. Uiteraard is het geen probleem als u ergens een verlening wilt of van het programma wilt afwijken.

Vraag ons gerust naar de Reisplanner van TravelXL!

Copyright TravelXL 2022 | Inloggen