Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Zwitserland

Zwitserland is duurzaam onderweg

Geschreven door TravelXL_marketing

Duurzaam reizen en leven zit in het DNA van de Zwitsers. Dit noemen we dan niet Sustainable, maar Swisstainable. Met het openbaar vervoer reis je zorgeloos naar Zwitserland. De aankomst per trein vanuit Nederland garandeert een aangenaam begin van de vakantie: handig, snel, comfortabel en klimaatvriendelijk. Treinen stoten minder CO2 uit dan welk ander gemotoriseerd vervoermiddel dan ook. Dit is te danken aan hun energiebron: waterkracht. Maar niet alleen treinenreizen zijn milieuvriendelijk in Zwitserland. Of het nu gaat om een kabelbaan op zonne-energie, een klimaatneutraal motorschip, een e-PostBus, een kabelbaan op water of autovrije dorpen, Zwitserland heeft veel te bieden op het gebied van duurzame mobiliteit. En zo is reizen in en door Zwitserland niet alleen bewust, maar ook zeer zeker in stijl.  

 

GRAND TRAIN TOUR OF SWITZERLAND

11 grote meren, 4 officiële talen, 5 UNESCO-werelderfgoedlocaties en tussentijds 1280 kilometer aan magnifieke uitzichten. Tijdens de Grand Train Tour of Switzerland reis je in stijl met panoramatreinen naar alle hoogtepunten en bezienswaardigheden van Zwitserland, het hele jaar door. Stap in, ga lekker zitten en geniet, waar je maar wilt. Ontdek alle uitzichten en bezienswaardigheden die Zwitserland te bieden heeft, terwijl je comfortabel per trein reist. De Grand Train Tour of Switzerland combineert de mooiste panoramalijnen tot een unieke route. De richting of duur van de reis liggen niet vast. Je kunt in- of uitstappen waar je maar wil. Of dat nu in Zermatt of St. Moritz is, in het kanton Ticino of in de Lavaux, bij de Rijnwatervallen of aan het meer van Luzern. Je kan bijvoorbeeld de Glacier Express Excellence Class naar de meest luxueuze plaatsen in Zwitserland nemen. Een panoramische reis door de Zwitserse Alpen aan boord van de Glacier Express is nu nog spectaculairder. De nieuwe Excellence Class stelt normen die net zo hoog zijn als de bergtoppen langs de legendarische route. Om in Excellence class te reizen betaal je het 1e klas tarief (een 1e Klasse Swiss Travel Pass werkt ook) plus 420 CHF reserveringskosten.

 

DE SWISS TRAVEL PASS

Zwitserland verkennen was nog nooit zo eenvoudig! Voor de gasten is het alles-in-één-ticket Swiss Travel Pass de sleutel tot het openbaar vervoernetwerk van Zwitserland. Met dit ticket kun je Zwitserland van begin tot eind verkennen per trein, bus of boot op 3, 4, 6, 8 of 15 opeenvolgende dagen. Dit betekent vrij reizen met trein, bus en boot en vrij reizen met Premium Panoramatreinen (excl. zitplaatsreservering en/of toeslag). En het gebruik van het openbaar vervoer in meer dan 90 steden. Met de Swiss Travel Pass heb je gratis toegang tot meer dan 500 musea, zijn de verschillende bergexcursies inbegrepen of met 50 % korting. En wist je dat kinderen tussen 6 en 16 jaar onder begeleiding van tenminste een ouder (in bezit van geldig STS-ticket) gratis reizen?

  .  

Neem voor meer informatie contact op met ons. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. Wij bieden het grootste aanbod aan reizen en werken samen met organisaties in binnen- en buitenland.

 

Logo zwitserland

 

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen