Daarom mogen wij steeds meer klanten boeken: wij zijn geen 'normaal' reisbureau.

Sinds begin 2011 een begrip in Hillegersberg; door het deskundige advies op maat is TravelXL Hillegersberg anders dan een “normaal” reisbureau vanwege de persoonlijke touch.

Specialiteit is het samenstellen van luxe vakanties, cruises en reizen geheel op maat gericht op het hogere segment. Hiermee boeken wij niet alleen klanten uit Hillegersberg, maar uit wijde omgeving. Mond-tot-mond reclame is onze beste reclame. Wanneer mogen wij u welkom heten? 

TravelXL Hillegersberg

 klik hieronder voor een afspraak: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

 Offerte? of wilt u direct online een taxi boeken? Klik dan op ons logo of hier.

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Hillegersberg als uw servicekantoor)
Bergse Dorpsstraat 1
3054 GA Rotterdam-Hillegersberg
Nederland
Telefoonnummer: 
010-4220215

Let op: Maandag t/m zaterdag vanaf 10.00- uitsluitend op afspraak

Voor uw gemak: Bel of mail ons of maak gebruik van de mogelijkheid om online een afspraak te maken. Klik hiervoor op de banner < Plan een afspraak >.

Buiten kantooruren: 010-4220215