Daarom mogen wij steeds meer klanten boeken: wij zijn geen 'normaal' reisbureau.

Mijn naam is Karen Mac-Lean. Ik heb inmiddels meer dan twintig jaar ervaring in de reisbranche en ben begin 2011 mijn eigen Travelcenter begonnen in Hillegersberg aan de Bergse Dorpsstraat 1. Wij geven zeer deskundig advies op maat, maar zijn anders dan andere reisbureaus door onze persoonlijke touch. Onze specialiteit is het samenstellen van vakanties, cruises en reizen geheel op maat van de wensen van u, onze klant. Hiermee boeken wij niet alleen klanten uit Hillegersberg, maar uit wijde omgeving. Mond-op-mond reclame is onze beste reclame. Wanneer mogen wij u welkom heten? 

Karen Mac-Lean, eigenaar

 klik hieronder voor een afspraak: 

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. Klik hier om uw TUI vakantie online te boeken of kom langs.

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

 Offerte? of wilt u direct online een taxi boeken? Klik dan op ons logo of hier.

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Hillegersberg als uw servicekantoor)
Bergse Dorpsstraat 1
3054 GA Rotterdam-Hillegersberg
Nederland
Telefoonnummer: 
010-4220215

Voor uw gemak: Bel ons of maak gebruik van onze mogelijkheid om online een asfpraak te maken. Scroll hiervoor op onze pagina naar beneden en onderaan links vindt u hiervoor de mogelijkheid onder < maak een afspraak >.

Buiten kantooruren: 010-4220215

Karen Mac-Lean