Wij zijn verhuisd naar Voorhout!

Wij zijn verhuisd! Ten gevolge van de sterke daling van het aantal zakenreizen door COVID-19 en de verwachting dat deze situatie niet snel zal verbeteren, heeft ons moeten besluiten de zakenreisafdeling te sluiten. Om onze reisbureau service verder te optimaliseren, betekent dit dat wij de toeristische afdelingen, voor het boeken van vakanties en maatwerkreizen, van onze vestigingen in Noordwijk en Voorhout bij elkaar te voegen in Voorhout. U vindt hier dezelfde service en teams die voor u klaar staan om uw volgende reis te mogen boeken.

Graag tot snel, groet Team TravelXL Beuk Voorhout

Herenstraat 83 | 2215 KG Voorhout | E: voorhout@travelxl.nl |  T: 0252-232022

Je vindt ons ook in:

Klik hieronder op:

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Beuk Noordwijk als uw servicekantoor)
Abr. van Royenstraat 91
2202 EM Noordwijk
Nederland
Telefoonnummer: 
071-3610500

Wij zijn verhuisd naar Voorhout!

Herenstraat 83
2215 KG Voorhout

Nederland

E-mail adres: 
Telefoonnummer: 
0252-232022

 

Toe aan vakantie? 

Maar onzekerheid over reisadviezen, coronaregels, lokale omstandigheden, vaccinaties, etc.?  Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Kom langs, bel of mail of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

TravelXL Beuk vind je ook in Lisse.