Wat kan TravelXL Beuk voor u betekenen? 

Iedereen weet wel dat je bij een reisbureau een zonvakantie, wintersport, stedentrip en/of rondreis kunt boeken. Maar onze Travelplanners doen zoveel meer! Bij TravelXL Beuk kunt u namelijk ook terecht voor het boeken van bijv. losse vervoersbewijzen, hotelovernachtingen, verhuur van vervoersmiddelen of entreebewijzen. Wilt u een sportieve vakantie, op expeditie-cruise of een bijzondere treinreis maken (om maar even een paar voorbeelden te noemen)? De mogelijkheden bij TravelXL Beuk zijn oneindig!

TravelXL Beuk werkt zowel met bekende/minder bekende en kleine/grote tour operators in Nederland samen voor het boeken van o.a. pakketreizen. Maar wij beschikken ook over een groot aanbod van meer dan 40 Duitse reisorganisaties. De Duitse reismarkt betekent niet alleen een groter aanbod, maar in veel gevallen ook een groot prijsvoordeel. TravelXL werkt namelijk nauw samen met Schmetterling, één van de grootste Europese reisbureauketens met meer dan 3800 aangesloten reisbureaus. Daarnaast zijn wij zeer ervaren als het gaat om samengestelde reizen (klein of groot). Wilt u een op maat gemaakte reis? U hoeft enkel uw reiswensen bij ons neer te leggen en door goede samenwerking met diverse lokale agenten worden al uw reiswensen omgezet in een reis op maat.

Ook zakenreizigers zijn bij ons aan het juist adres; wij hebben een aparte afdeling Zakenreizen met een team dat specifiek op de wensen van de zakenreiziger in kan spelen en in geval van nood 24-uur bereikbaar is.

U bent bij ons van harte welkom!
Team TravelXL Beuk Noordwijk

Lisette den Boef 

E-mail adres: noordwijk@travelxl.nl

Telefoonnummer: 071-3610500

Team Zakenreizen:
Anja Koeman en Marloes Bisschop

E-mail adres zakenreizen: zakenreizen@travelxl.nl
Telefoonnummer: 071-3618703

Je vindt ons ook in:

Klik hier voor de eigen website van TravelXL Beuk.

Klik hieronder op:

Wilt u een vakantie van TUI boeken? Op onze website vindt u het complete aanbod van TUI met exact dezelfde prijzen als u bij TUI boekt. 

Extra zekerheid !!

Boeken via onze eigen website geeft als zekerheid dat wij, nadat de boeking is gemaakt, contact met u zullen opnemen of alle details kloppen en u helpen wanner u mogelijk andere vragen heeft. Welke website/reisbureau biedt u deze extra service?

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Beuk Noordwijk als uw servicekantoor)
Abr. van Royenstraat 91
2202 EM Noordwijk
Nederland
Telefoonnummer: 
071-3610500
Openingstijden: 
zondag:
Gesloten
maandag:
09:30 - 17:30
dinsdag:
09:30 - 17:30
woensdag:
09:30 - 17:30
donderdag:
09:30 - 17:30
vrijdag:
09:30 - 17:30
zaterdag:
Gesloten

Voor een advies over of het reserveren van uw reis werken wij bij voorkeur op afspraak, zodat wij voor uw vakantie alle tijd kunnen nemen.

TravelXL Beuk vind je ook in Lisse en Voorhout.

Wij zijn weer open!
Je bent voor het boeken van de vakantie weer welkom zonder afspraak! Wel is het nog belangrijk om drukte te vermijden. Kom zo veel mogelijk alleen en op een rustig tijdstip en maak als het kan vooraf een afspraak. Het dragen van een mondkapje blijft verplicht.

Wanneer we op vakantie kunnen en mogen gaan is afhankelijk van Reisadviezen, de regels die het bezoekende land hanteren, de lokale omstandigheden, vaccinaties, etc. Wij hebben hierover alle kennis en onze "zekerheidsgarantie". Wil jij ook ontzorgd worden? Bel of mail ons of maak een afspraak via de afsprakenmodule op onze website, ook om te beeldbellen/ TravelCall!

Persoonlijke afspraak is ook buiten deze uren mogelijk. Let op: dit zijn aangepaste tijden i.v.m. de coronacrisis.