Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Saskia Ponsen

TravelXL@Home Saskia Ponsen

Voor al uw vakanties

Servicekantoor: TravelXL Schaijk
Jutta van Nassaulaan 5
5845 AS Sint Anthonis
Nederland
06-12915161
saskia.ponsen@travelxlathome.nl

Ben je benieuwd hoe ik jouw ideale reis zou invullen? Bel of mail me voor een afspraak.


Mijn naam is Saskia Ponsen en ik ben al jaren werkzaam in de reisbranche. Sinds september 2014 werk ik als Mobiele Travelplanner en via TravelXL Schaijk ben ik aangesloten bij de ANVR en SGR. Hierdoor kan ik gebruik maken van vele boekingssystemen en betrouwbare reisorganisaties.

Door de jaren heen heb ik diverse soorten reizen mogen verzorgen over de hele wereld. Samengestelde reizen, strandvakanties, rondreizen, cruises, autovakanties, busreizen, stedentrips en weekendjes weg, geheel naar wens van mijn klanten. Ook voor autohuur, reis- en annuleringsverzekeringen, excursies, transfers en parkeerplaatsen bij de luchthaven ben je bij mij aan het goede adres.

Zelf ben ik een enorme Amerika-fan en inmiddels heb ik al 9 reizen naar dit prachtige land mogen maken. Het liefst huur ik een camper om samen met mijn vriend en zoontje door het uitgestrekte landschap te reizen. Maar ook met een huurauto en verblijf in luxe of budget hotels kom je op de mooiste plekjes. Veel reizigers kiezen voor de westkant van Amerika of bijvoorbeeld Florida, maar denk ook eens aan Texas of de Deep South. Ook daar vind je mooie Nationale Parken en interessante steden.

Ben je benieuwd hoe ik jouw ideale reis zou invullen? Bel of mail me voor een afspraak.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen