Saskia Ponsen

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Saskia Ponsen en ik ben al jaren werkzaam in de reisbranche. Sinds september 2014 werk ik als Mobiele Travelplanner. Via TravelXL Schaijk ben ik aangesloten bij de ANVR en SGR. Hierdoor kan ik gebruik maken van vele boekingssystemen en betrouwbare reisorganisaties.

Door de jaren heen heb ik diverse soorten reizen mogen verzorgen over de hele wereld. Samengestelde reizen, strandvakanties, rondreizen, wintersport, cruises, autovakanties, busreizen, stedentrips en weekendjes weg, geheel naar wens van mijn klanten. Ook voor autohuur, reis- en annuleringsverzekeringen, excursies, musicals, visa, transfers en parkeerplaatsen bij de luchthaven bent u bij mij aan het goede adres.

Zelf ben ik een enorme Amerika-fan en inmiddels heb ik al 8 reizen naar dit prachtige land mogen maken. Het liefst huur ik een camper om samen met mijn vriend en zoontje door het uitgestrekte landschap te reizen. Maar ook met een huurauto en verblijf in luxe of budget hotels komt u op de mooiste plekjes. Veel reizigers kiezen voor de westkant van Amerika of bijvoorbeeld Florida, maar denk ook eens aan Texas of de Deep South. Ook daar vindt u mooie Nationale Parken en interessante steden.

Bent u van plan om een weekendje weg te gaan of wilt u een mooie rondreis gaan maken?

Geef mij uw wensen door en ik ga aan de slag om uw ideale reis samen te stellen.

Bel of mail me voor meer informatie of een afspraak, ik kom graag bij u langs!

Saskia Ponsen, Mobiele Travelplanner,

Jutta van Nassaulaan 5, 5845 AS Sint Anthonis

 

Zoek & Boek
Sint Anthonis
Nederland
E-mail adres: saskia.ponsen@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-12915161
Mobiel: 
06-12915161
Servicekantoor: