Dé verre (rond)reizen specialist voor Oost Nederland.

Vanaf 01 november is Reisbureau Kroeze aangesloten bij TravelXL, een keten van onafhankelijke kwaliteit reisbureaus. Nieuwe naam, zelfde team!
Bij ons bent u altijd aan het juiste adres voor al uw vakanties, dichtbij of ver. Al vele jaren staan wij bekend als dé verre (rond)reizen specialist voor Oost Nederland. Door onze goede cont(r)acten met vele Duitse reisorganisaties als TUI, Neckermann, Alltours, Schmetterling, e.d. boekt u deze vaak met hoge kinderkortingen beter bij ons. Zeker ook in de vakantieperiodes!  

Kom langs, maak een afspraak en ontdek zelf waarom een bezoek aan ons altijd loont.Ons grote team van reisspecialisten staat  bekend om de persoonlijke service, kennis en kwaliteit.   U mag van ons goede prijzen verwachten en leveren vaak voor dezelfde prijs een maatwerkreis geheel op uw eigen wensen en ideeën samengesteld. Kom langs, mail of maak een afspraak, dan bent u direct aan de beurt en hebben wij het aanbod klaar als u komt. Een afspraak thuis? graag komen wij ook bij u langs.

Niet voor niets zijn wij al eens verkozen tot beste reisbureau van Overijssel en 3e beste van Nederland.  Reisbureau Kroeze ontzorgt elke vakantie van begin tot terugkeer.
Graag tot ziens, het team van Reisbureau Kroeze, Tubbergen.

Klik hieronder op: 

Klik op een van onderstaande banners voor informatie en/of online te boeken.

Zoek & Boek
(Selecteer TravelXL Reisbureau Kroeze als uw servicekantoor)
Almeloseweg 6
7651 NG Tubbergen
Telefoonnummer: 
0546-628628
Openingstijden: 
zondag: Gesloten
maandag: 09:00 - 17:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 21:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 09:00 - 17:00

Na openingstijden: www.reisbureaukroeze.nl

Hans Kroeze, directeur/ eigenaar
Bianca Eertman-Bankeman
Irma Gerritsen
Janneke Zwiers