Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

Top accommodaties uit het TravelXL assortiment

Speciaal voor u geselecteerd

Unieke maatwerk rondreis samenstellen?

Rondreis door Amerika of Canada? Safari in Zuid-Afrika? Eilandhoppen door de ABC-eilanden?

Laat je vakantie samenstellen door een ervaren reis expert. TravelXL heeft contacten met lokale reisorganisaties om zo unieke belevingen aan de bieden.

Online voorstel Kies reisbureau

Altijd een vakantie die bij je past

Geniet van deze prachtige bestemmingen

De nieuwste blog avonturen

Qatar

Wat is er te doen in Qatar?

Door de compacte omvang en gemakkelijke bereikbaarheid is er tijdens een bezoek aan Qatar in korte tijd heel veel te beleven. Duik in de ziel van Qatar in Souq Waqif en ga op zoek naar traditionele geschenken die je kunt vinden bij de vele marktkramen van deze marktplaats. Daarnaast biedt dit land een overvloed aan onontdekte ervaringen en gevarieerde routes die geschikt zijn voor elk type reiziger. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit bijzondere land.DOHA

Zwitserland

Zwitserland is duurzaam onderweg

Duurzaam reizen en leven zit in het DNA van de Zwitsers. Dit noemen we dan niet Sustainable, maar Swisstainable. Met het openbaar vervoer reis je zorgeloos naar Zwitserland. De aankomst per trein vanuit Nederland garandeert een aangenaam begin van de vakantie: handig, snel, comfortabel en klimaatvriendelijk. Treinen stoten minder CO2 uit dan welk ander gemotoriseerd vervoermiddel dan ook. Dit is te danken aan hun energiebron: waterkracht. Maar niet alleen treinenreizen zijn milieuvriendelijk in Zwitserland.

MALLORCA: DE 10 HOTSPOTS

Mallorca: de 10 hotspots

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever de stadsdrukte achter je laat omdat natuurgebieden veel meer tot jouw favorieten behoren. Ook deze locaties vind je in deze top 10 aan bezienswaardigheden. Zo heeft de natuur zelfs nog 'verborgen gebieden', locaties die je van 'de buitenkant' nog niet kan zien... Dit Spaanse eiland is dus zeer divers: van mondaine steden tot geheime plekken in de natuur. Nu ben je vast benieuwd geraakt. 'Waar vind ik al dit moois?', zul je vast denken. Je leest het hieronder in de top 10 bezienswaardigheden van Mallorca.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen