Kwaliteit, service & deskundigheid
95+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds

Wat betekent TravelXL voor jou

Service van A-Z


TravelXL

Service en garanties van vertrek tot terugkeer

TravelXL biedt je een uniek serviceconcept, niet alleen regelen wij vooraf je vakantie tot in de puntjes. Maar ook tijdens de vakantie staan wij bij eventuele problemen voor advies klaar. Na terugkeer nemen we weer contact op om even na te gaan hoe uw reis is bevallen. Geen enkele internet aanbieder biedt deze service.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Alle individuele partners van TravelXL zijn aangesloten bij het SGR en het Calamiteitenfonds. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de in deze app gepubliceerde reizen onder de garantie van het SGR. "De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen”. www.sgr.nl

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)

De Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) is de overkoepelende organisatie van reisondernemingen met in totaal circa 1000 vestigingen en heeft tot doel maximale kwaliteit te bieden. Alle TravelXL Travelcenters/reisbureaus zijn aangesloten bij het ANVR en je mag dus het beste professionele reisadvies verwachten Je kunt hier de ANVR-Reizigersvoorwaarden bekijken.

Calamiteitenfonds

Om jouw belangen optimaal te beschermen is TravelXL aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Hiervoor wordt een kleine bijdrage van € 2,50 per boeking berekend. Als er een uitkeringsvatbare situatie is ontstaan wordt de reissom terugbetaald of komt er een vergoeding van noodzakelijke extra kosten. Je boekt bij ons altijd met een gerust hart. Meer informatie  www.calamiteitenfonds.nl.

TravelXL Alarmservice +31 20 5929241

TravelXL biedt de klanten die geboekt hebben via een van de Travelcenters of de TravelXL website een 24/7 noodservice voor echte noodgevallen, dus niet voor eventuele klachten!  Het nummer wordt professioneel afgehandeld door medewerkers van Allianz Global Assistance die samen 70 talen spreken en aanwezig zijn met eigen vestigingen op vijf continenten, in 34 landen o.a. in Amsterdam en Rotterdam.

Je vakantie verdient TravelXL!

Maak kennis met wie wij zijn, wat wij voor je kunnen betekenen, etc. Klik hier.voor de virtuele brochure.

Even voorstellen? 

TravelXL is een samenwerkingsverband van een groot aantal gerenommeerde, onafhankelijke kwaliteit reisbureaus. Door onze grootte is onze inkooppositie sterk. Inmiddels zijn 54 reisbureaus partner van TravelXL. Klik hier.

TravelXL is meer dan een reisbureau. Waarom? Lees dan onze brochure door hier te klikken!

Waar vind je ons? TravelXL telt meer dan 54 Travelcenters en 31 TravelXL@Home Travelplanners. Wil je weten waar? 

Check dan onze website voor adres, telefoonnummer en email adres.

 

Waar en hoe te boeken?

Travelcenters  Dit zijn de voor u vertrouwde reisbureaus waar bekwame, professionele en gemotiveerde medewerkers (TravelPlanners) u graag van dienst zijn om uw vakantiewensen in te vullen. Kom langs of maak en afspraak.

Telefoon en email  Geen tijd om langs te komen? Een email of telefoontje is vaak al voldoende om je vakantie tot in de puntjes te regelen!

TravelXL@Home  Onder deze naam maken een groot aantal mobiele TravelPlanners afspraken bij je thuis of op een van onze vestigingen samen een reis te boeken.

TravelXL website/app  Hier vind je altijd het meest complete vakantieaanbod van de meeste reisorganisaties. Het maakt niets uit of je nu boekt bij een reisorganisatie of bij TravelXL. Dit omdat de prijs altijd exact hetzelfde is.

 

Advies & laagste prijs garantie

Internetmatch: Vind je een leuke aanbieding op internet? Laat het weten want in 8 van de 10 gevallen komen wij of met dezelfde of betere prijs of een beter aanbod met betere prijs & kwaliteit.

Laagste Prijsgarantie: vraag naar de voorwaarden of klik hier: De met TravelXL samenwerkende reisorganisaties garanderen dat op deze app getoonde vakanties de prijzen gelijk zijn aan wat zij zelf op hun site aanbieden.

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs: Wij zorgen ervoor dat ons aanbod van de hoogste kwaliteit is tegen de laagste prijs.

Speciale acties en kortingen: het hele jaar kan je gebruik maken van onze speciale acties en kortingen.

ALLE PRIJZEN ZIJN GEGARANDEERD GELIJK OF BETER ALS DE ORGANISATIES ZELF AANBIEDEN DANKZIJ ONZE (VOLUME) CONTRACTEN!

 

Voorwaarden laagste prijsgarantie:

De garantie is enkel van toepassing op pakketreizen aangeboden op de website waarbij TravelXL als doorverkoper optreedt, niet als organisator. 

Samengestelde maatwerk vakanties of maatwerk rondreizen met losse tickets en/of een apart geboekte accommodatie komen niet in aanmerking.

Om aanspraak te maken op de garantie moet de vakantie inhoudelijk exact hetzelfde zijn, wat betekent dat de reis aan de volgende voorwaarden moet voldoen:

  • Vertrek en aankomst moeten vanaf dezelfde luchthaven zijn.
  • De vertrek- en aankomstdatum moeten hetzelfde zijn.
  • Het kamertype in het hotel, de verzorging, uitvoerende reisorganisatie/touroperator en de boekingsvoorwaarden moeten identiek zijn.

De prijs die je elders ziet, moet de normale basis- of brochureprijs zijn en beschikbaar/boekbaar zijn.

Zodra je de volledige reissom hebt betaald, kun je geen aanspraak meer maken op de laagsteprijsgarantie.

De reis die je elders vindt, moet onder dezelfde boekingsvoorwaarden en garanties boekbaar zijn (ANVR, SGR en TravelXL zekerheidsgarantie). De garantie is niet geldig voor aanbiedingen van buitenlandse reisorganisaties.

Na goedkeuring van de laagsteprijsgarantie is het niet meer mogelijk om eventuele andere kortingen te ontvangen of toe te passen.

 

De grootste en breedste keuze

Volledig assortiment

Zonvakanties, safari's, stedenvakanties, autovakanties, stedenreis, weekendje weg, een vakantiepark, bungalow, villa, een vakantiehuis een expeditie reis, of een reis op maat gemaakt? Wij weten voor u de beste te vinden.

Maar ook kunt u bij ons campers en motorhomes in Amerika, Australië of Nieuw-Zeeland boeken! Of voordelig een hotel met een keuze uit meer dan 1.5 miljoen accommodaties. Zoekt u een huurauto? ook daarvoor bieden wij u alle mogelijkheden tegen de allerbeste prijzen en inclusief alle verzekeringen.

Cruises? TravelXL biedt u het complete aanbod aan cruises. Van voordelige riviercruises in Nederland, Europa tot aan zelfs China toe. Of cruises in de Middellandse Zee, Alaska, Noord Europa of de Caribbean. Of denkt u meer aan een rond-de-wereld cruise? een expeditie cruise? Welke cruise u ook zoekt, wij bieden u deze.

Grote keuze

TravelXL biedt een groot en breed assortiment van reisorganisaties. Juist om de voor jou meest geschikte vakantie of reis te boeken. O.a. alle TUI merken, Club Robinson, De Jong Intra Vakanties, Booking.com, Expedia, Zeetours, Club Med, Sunair, Travel Trend, ID Riva, KRAS, Corendon, Alltours, Discovery Tours, Eurocamp, Sunny Cars, Silverjet, Interhome, Trans Europe citytrips, Allianz verzekeringen en vele specialistische reisorganisaties.

Specialistische reisorganisaties boekbaar bij TravelXL

Zoals Travel Impressions, BBI Travel, Belvilla vakantiehuizen, Buro ScanBrit,  Executive VIP travel, Feenstra Rijncruises, Friendship Riviercruises, Girassol/ Mundicolor, Jambo Safari, Bolsjoj reizen, Polyplan, Puur & Kuur, Skichalets, Sovjet reizen, SRC, Tiara tours, Travelhome, VNC Asia travel, Voetbalreizen en anderen.

Cruise rederijen

Ook boek je bij TravelXL cruises van o.a. Holland America Line, MSC cruises, Costa cruises, Princess, Royal Caribbean International, NCL Norwegian Cruise lines, Star Clippers, Seabourn, Silversea, Carnival cruises, Disney cruises, AIDA cruises, Celebrity cruises, Azamara Club cruises, Cunard, Viking rivercruises en vele andere.

Luxe aanbod van villa's en cruises

TravelXL heeft zich o.a. gespecialiseerd in het verzorgen van op maat samengestelde luxe vakanties, luxe rondreizen en luxe cruises. Uiteraard beschikt TravelXL over het exclusieve aanbod van reisorganisaties als Silverjet, Executive VIP Travel, Club Med en Club Robinson. TravelXL beschikt over een groot aanbod van luxe vakantiehuizen en villa's waar ook ter wereld. Wij weten de mooiste plekjes te vinden.

Luxe aanbodKlik hier voor onze brochure.

Onbezorgd op reis?

Daar moet je wel wat voor doen! Om zorgeloos te reizen en van de vakantie te genieten, geven onze Travelcenters en Mobiele TravelPlanners adviezen en tips. In deze Reisinformatie folder vindt u eveneens een aantal handige reistips, waarbij wij ons realiseren nooit compleet te kunnen zijn.

 

 

Facebook, Instagram en Twitter

TravelXL vind je ook op Facebook, Instagram en Twitter. 'Volg' of ‘Like’ ons en blijf op de hoogte van het belangrijke nieuws. Bovendien zijn er vaak leuke acties en prijzen te winnen.

Op deze app en www.TravelXL.nl vind je een volledig aanbod van vakanties, cruises, vakanties à la carte, hotels en autohuur. Wat

Deel dit overal

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Login