Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Geschreven door TravelXL

Genieten op St. Maarten

''Het Holland house krijgt van mij een dikke 10 wat werkt daar een fijn leuk en gastvrij behulpzaam team!''

''Super fijn hotel, pal aan het strand, erg vriendelijk personeel, schoon en echt schitterende kamers. Een genot om hier te verblijven.''

''Wat een ervaring. Dit hotel zit pal aan het strand. Vanuit de achterkant steek je een boulevard over en zit op het strand. De strandstoelen van het hotel maken de ervaring exclusief. Echt perfect.''

Het zijn slechts een paar reviews van gasten, maar dit is waar het Holland House Beach Hotel voor staat, service & kwaliteit van hoog niveau. De ideale ligging in Philipsburg maakt het plaatje compleet voor een fantastische vakantie in de Caribbean.

Het zeer gastvrije Holland House Beach Hotel staat bekend om zijn moderne uitstraling, hospitality en informele savoir vivre. Je bent hier niet zomaar op vakantie, maar je krijgt al  snel een welkom thuis gevoel zodra je het iconische hotel binnenloopt en verwelkomt wordt door het vriendelijke personeel. Het Holland House Beach Hotel staat niet voor niets bekend als een van de beste op het eiland.

Cliché, maar deze blijft met stip op nummer 1. Holland House Beach Hotel ligt direct aan de turquoise blauwe oceaan en biedt haar gasten een privé strand met strandstoelen en service welke gratis zijn voor hotelgasten.

Geniet van de ‘Junglepool’ op Sint Maarten. Omgeven door het groen van de jungle zwem je door heerlijk natuurbaden, kun je relaxen in een van de cabana’s of laat je je culinair verwennen in de Jungleroom. Een soort dagje wellness in de jungle, waar ook de sportieveling zich goed kan uitleven.

Een aanrader voor de adrenaline zoekers is wel de Flying Dutchman. Je geniet van het geweldige uitzicht op het hoogste punt van Sint Maarten, waarna je in een stalen harnas de berg afdaalt. Een echte to do!

Naast deze activiteiten zit Sint Maarten vol van mooie, sportieve, relaxte uitstapjes.

In het Holland House hotel geniet je in de Ocean Lounge, onder het genot van een drankje van de Caribische zee.
In de gezellige lounge sfeer worden ook de meest heerlijke verse culinaire gerechten geserveerd. De menukaart is zeer verfijnd en wordt met veel passie door de koks bereid.

Klik hier om te boeken of vraag je TravelXL Travelcenter of ZRA van TravelXLatHome


 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen