Kwaliteit, service & deskundigheid
60+ verkooppunten
Laagste prijsgarantie
ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
Geschreven door TravelXL_marketing

De TUI Collection excursies zijn unieke, authentieke en verantwoorde excursies. Ze hebben allemaal een lokale touch met speciale aandacht voor duurzame aspecten als goede werkomstandigheden, kinderrechten, dierenwelzijn en de impact op het milieu. Het is de beste manier om populaire bezienswaardigheden en verborgen schatten te verkennen. Verschillende elementen zoals een ervaren gids, bijzondere activiteiten, prachtige locaties aangevuld met maaltijden en vervoer maken een tour met TUI Collections een onvergetelijke ervaring. De tours worden afgestemd en maken ze nog waardevoller.

 

Laagsteprijsgarantie 

TUI Collection garandeert dat je geen beter geprijsde activiteiten zult vinden met dezelfde geweldige kwaliteit en extra voordelen. Denk daarbij zoal aan hotel pick-up, kleinere groepen en exclusieve toegang.

 

Uitzonderlijke activiteiten 

Ontdek bestemmingen als nooit tevoren met vriendelijke en deskundige gidsen die zijn opgeleid volgens hoge normen en je vol passie hun woonplaats laten zien. Je leert niet alleen de geschiedenis van een bestemming kennen, maar je hoort ook alle onbekende en fascinerende, lokale verhalen die de plaats tot leven brengen. 

 

Met zorg gecreëerd 

Je kunt ontspannen, wetende dat de activiteiten met de grootste zorg zijn ontworpen. Niet alleen de leveranciers worden zorgvuldig gecontroleerd, ook alle activiteiten moeten voldoen aan hoge duurzaamheidsnormen. Bovendien doneert TUI voor elke activiteit die je boekt aan de TUI Care Foundation die wereldwijd milieu- en sociale projecten uitvoert. Zo kun je plezier hebben en je steentje bijdragen.

 

Kosteloos annuleren

Als je plannen veranderen, hoef je je geen zorgen te maken. TUI Collection biedt flexibele boekingsmogelijkheden waarmee je gratis kunt annuleren tot 24 uur voor aanvang van de activiteit.

 

Herkenbaarheid

Wij adviseren je graag over het aanbod van TUI Collections. Deze is direct herkenbaar aan het logo.

TUI Collection logo

 

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen?


Copyright TravelXL 2022 | Inloggen