Esmee van Uden

“This heart of mine was made to travel this world”

Kunt u advies gebruiken bij het boeken van uw vakantie? Graag help ik u daarbij! Het aanbod van reizen is enorm en daardoor niet altijd even helder en overzichtelijk. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u op zoek naar de perfecte prijs – kwaliteitverhouding? Heeft u geen zin en tijd om uren of avonden achtereen het internet af te speuren naar de perfecte vakantie? Of laat u de zoektocht graag over aan de expert? Ik stel graag als persoonlijke reisadviseuse uw vakantie samen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Esmee van Uden – van Leur en ik woon in Heesch. Na mijn afgeronde opleiding Toerisme heb ik met veel plezier acht jaar bij een reisbureau gewerkt. Ik geloof nu in een nieuwe manier van adviseren waar klantgerichtheid centraal staat. Ik kan me als zelfstandig reisadviseuse geheel concentreren op datgene waar ik goed in ben: het persoonlijk adviseren van mijn klanten en een passende reis samenstellen. “Welk budget u ook heeft, ik ga de uitdaging aan om de beste reis voor u te vinden!”

De voordelen van het boeken bij mij als uw reisadviseuse: • Een enorm aanbod van verschillende Europese touroperators met een goede prijs-reisvergelijking. U betaalt dus nooit teveel; • Persoonlijke aandacht, service en een op maat gesneden reisadvies. Voor deze service betaalt u geen meerprijs; • U heeft één contactpersoon, voor, tijdens en na uw vakantie; • U kunt met mij een afspraak maken op een tijdstip wanneer het u schikt, dus ook ’s avonds of in het weekend. Uw agenda is hier leidend in; • De prijzen zijn niet hoger dan op het internet of op het reisbureau; • Garantie van de landelijke reisbrancheorganisatie ANVR en van Stichting Garantiefonds Reisgelden (uw reisgeld is veilig zonder extra kosten).

Hoe gaat het in zijn werk?

U neemt contact met mij op en geeft uw vakantiewensen aan. Dit kan per telefoon, e-mail of tijdens een afspraak bij u of bij mij thuis. Vervolgens ga ik op zoek naar diverse invullingen voor uw vakantie en werk ik een passende, vrijblijvende offerte voor u uit. Deze offerte licht ik graag persoonlijk aan u toe. U laat mij weten of het advies aan uw verwachtingen voldoet. Eventuele vragen en/of aanpassingen werk ik graag voor u uit. Als de definitieve keuze voor u vakantie is gemaakt boek ik voor u de reis. Ook na het vastleggen van uw reis sta ik tot uw beschikking en blijf ik uw aanspreekpunt voor de verdere afwikkeling. De tickets geef ik persoonlijk bij u af en uiteraard adviseer ik u graag over de extra mogelijkheden met betrekking tot eventuele excursies, autohuur en parkeerplaatsreservering op de luchthavens. Graag verwelkom ik u!

Ervaar het gemak, de service en deskundigheid van een persoonlijke reisadviseuse. Wilt u van mijn advies gebruik maken of heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij telefonisch of via de mail.

Esmee van Uden

Plantsoen 11

5384 ET  Heesch 

Tel: 06-15895082

Zoek & Boek
Heesch
Nederland
E-mail adres: esmee.vanuden@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-15895082
Mobiel: 
06-15895082