Jacqueline de Zwart

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Jacqueline de Zwart

Specialiteiten

Reizen is avontuur, kennis maken met andere culturen, nieuwe vrienden maken en vooral ontdekken. Uw mooiste vakantie herinneringen worden door mij met veel enthousiasme samengesteld. Of het nu gaat om een verre bestemming, het ontdekken van een stad, een bijzondere cruise, een familiereis, zoals u dit graag wenst met persoonlijke aandacht en service maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding neem ik de uitdaging graag aan om dit voor u uit te zoeken.

Reiservaringen

In de 35 jaar dat ik werkzaam ben in de reiswereld heb ik veel mooie en bijzondere bestemmingen voor u ontdekt. Mijn vak is mijn grootste hobby en deel graag met u mijn reisavonturen. Zo kan ik u laten meegenieten en de leukste tips geven over vele landen en steden, de meest leuke hotels en cruise schepen en nog veel meer. Of het nu gaat om een verre reis of dichtbij, niets is mij te gek en al uw vragen zijn voor mij een uitdaging.

Werkwijze

U kunt mij altijd bellen of mailen, ook buiten kantooruren en in het weekend.

Indien gewenst maak ik een afspraak op kantoor of bij u thuis. Ik verheug me erop van u te horen hoe uw vakantiewensen er uit zien en ontdek het gemak en de voordelen van de mobiele Travelplanner.

 

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende offerte? E-mail mij met uw wensen.

E: jacqueline.dezwart@travelxlathome.nl

Zekerheid voor alles, uw reizen worden geboekt via TravelXL, aangesloten bij ANVR en SGR.

 

Zoek & Boek
Den Haag
Nederland
E-mail adres: jacqueline.dezwart@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
070-3541688
Mobiel: 
06-53544555