Laura van Haren

Vakantie…wie heeft daar nu geen zin in?

Nieuwe indrukken en ervaringen opdoen, genieten van de lokale cultuur, de zon en/of de sneeuw en natuurlijk heerlijk ontspannen!

Als pionier ben ik begonnen in 1995 als eerste zelfstandig reisadviseur van Nederland!, waarna in 1997 een reisbureau geopend. Sinds 2010 ben ik op diverse vlakken in de reiswereld gaan werken waardoor ik nog meer ervaring en kennis heb vergaard.

Met mijn ervaring,  de regelgeving van ANVR en de zekerheid van SGR  (aangesloten bij ANVR en SGR via TRAVELXL de Ruwert in Oss), kan ik mijn cliënten totaal ontzorgen van het tot stand komen van de perfecte vakantie tot na thuiskomst.De afgelopen 4 jaar heb ik in het buitenland gewoond en gewerkt, waar ik ook in de reiswereld werkzaam ben geweest. Door deze grote verscheidenheid van ervaring in de reiswereld heb ik mijn horizon enorm kunnen verbreden, ben ik nog meer open gaan staan voor alle mooie dingen en mogelijkheden die de wereld te bieden heeft.

Mijn specialisatie is het samenstellen van 'reizen op maat'. Van vakantiereizen, wereldreizen, maar ook huwelijksreizen (ook trouwen in het buitenland). Ik regel de reizen altijd samen met de reizigers, waarbij alle wensen worden meegenomen.

Mijn kracht is dat ik werk op het moment dat u het beste uitkomt. Dit kan per mail, telefoon, bij u thuis of bij mij. Op deze manier bespaart u tijd en voorkomt u zelf eindeloze zoektochten op het internet. Boek uw reizen bij uw persoonlijk reisagent, Laura van Haren, of boek via mijn site: www.travelxl.nl/laura-vanharen.

Door mijn jarenlange nationale en internationale ervaring in de reiswereld tezamen met mijn brede reiservaring, kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, maatwerk, servicegericht, klantvriendelijk en vooral klantgericht!

Laura van Haren

TravelXL@Home, De Wielwijck 26, 5321GW Hedel

 

Zoek & Boek
Hedel
Nederland
E-mail adres: laura@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
06-38432747
Mobiel: 
06-38432747