Marieke

Onbezorgd op vakantie gaan… klinkt u dat als muziek in de oren? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Reizen zoals u dat wilt!

Persoonlijk

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als zelfstandig reisagent en verbonden aan TravelXL Marijke in Schagen. Ik heb in de afgelopen jaren veel reiservaring opgedaan. Deze ervaring gebruik ik graag om voor u de mooiste reis samen te stellen.

Werkwijze

Persoonlijk advies, een reis op maat welke volledig aansluit op uw wensen en een compleet aanbod van betrouwbare touroperators: dit zijn enkele kenmerken van het boeken van uw reis bij TravelXL@Home Marieke.

En, niet onbelangrijk, u betaalt niets meer dan bij een reisbureau of op internet. Kortom, u krijgt letterlijk meer waar voor uw geld!

Als zelfstandig reisadviseur ben ik niet gebonden aan kantooruren en vaste werkdagen. Tevens werk ik vanuit huis of kan ik bij u thuis langs komen. Dit betekent voor u dat het boeken van de vakantie gebeurt op een tijdstip wat u uitkomt, in de vertrouwde omgeving van thuis. Uiteraard kan het contact ook via de mail of telefoon verlopen.

Door mijn samenwerking met TravelXL Marijke en vallen alle door mij geboekte reizen onder de garantie van ANVR en SGR.

Specialisatie

Voor alle soorten reizen kunt u bij mij terecht. Zon- en wintervakanties, stedentrips, campings, cruises en rondreizen. Ook kunt u bij mij terecht voor onder andere Schiphol parking en ik regel de aanvraag van visa, stoelreserveringen en autoverhuur.

Als extra service ontvangt u bij veel reizen een op maat gemaakt roadbook met alle tips en bezienswaardigheden op uw vakantiebestemming.  Zo kan de onbezorgde voorpret echt beginnen! Graag tot ziens.

Marieke van Oorschot- Lubbers

Zoek & Boek
Breezand
Nederland
E-mail adres: marieke@travelxlathome.nl
Mobiel: 
06-53132415
Servicekantoor: