Vera van Klink

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Vera van Klink

Reiservaring

Al 15 jaar ben ik werkzaam in de reiswereld. In de afgelopen jaren heb ik zowel privé als zakelijk veel mooie bestemmingen mogen bezoeken. Van natuurlijk Maleisië, all- in vakantie met autohuur in Mexico en eilandhoppen op de ABC eilanden tot alle landen rond de Middellandse zee en diverse  bruisende steden heb ik bezocht. Deze ervaring gebruik ik graag om voor u de mooiste reizen samen te stellen. Wat het ook is, u wilt uw vakantie tot in de puntjes verzorgd hebben, zodat u alleen maar hoeft te genieten. 

Werkwijze

Vertelt u mij wat uw vakantiewensen zijn, welke bestemming u wilt bezoeken of welke activiteiten u wilt ondernemen op vakantie. Ik zal met uw wensen aan de slag gaan en de beste vakantiemogelijkheden voor u op een rij zetten. Ik vergelijk voor u de reizen en prijzen zodat u een goede en voordelige keuze kunt maken. U kunt mij bellen of mailen, indien gewenst maken we een afspraak op kantoor in Voorhout of bij u thuis. Ervaar het gemak, de service en de deskundigheid. Ik hoop u graag  te mogen verwelkomen als klant! 

Persoonlijk

Sinds dit jaar heeft TravelXL ook mobiele reisadviseurs, ik vind het leuk en een uitdaging om mij in dit rijtje te mogen aansluiten. Inmiddels werk ik 13 jaar bij TravelXL Beuk in Voorhout. Een bekend gezicht voor onze klanten die altijd met plezier hun reis komen boeken. Uiteraard is TravelXL aangesloten bij het ANVR en SGR. Dit geeft u het vertouwen van een zekere en gegarandeerde vakantie. De lange zoektocht op internet is verleden tijd, u belt of mailt mij gewoon! 

Wilt u meer informatie? Een vrijblijvende offerte? E-mail mij met uw wensen.

E: vera.vanklink@travelxlathome.nl

Zoek & Boek
Oegstgeest
Nederland
E-mail adres: vera.vanklink@travelxlathome.nl
Telefoonnummer: 
0252-232022
Mobiel: 
06-52232791
Servicekantoor: