Terug naar het blogoverzicht
Egypte paradijselijk El Gouna
11 augustus 2021

travelxl_beheer

Egypte El Gouna

Een zonnig paradijs

Egypte is het land van zon, zee en strand. Het hele jaar door geniet je van schitterend weer en heerlijk eten. Het is dan ook echt een all-inclusive bestemming waar vakantiegangers helemaal tot rust kunnen komen. Ondanks dat Egypte code oranje heeft, zien we dat de vraag naar deze bestemming toeneemt. Egypte ontvangt graag toeristen en biedt goede maatregelen voor een veilige vakantie - wat ons betreft een geweldige vakantiebestemming, ook nu! 

Redenen om te kiezen voor Egypte
Wij kunnen het ons voorstellen dat op vakantie gaan in coronatijd spannend kan zijn. Maar, veel bestemmingen hebben alles goed geregeld, kunnen veilig toeristen ontvangen en bieden extra dekking. Zo ook Egypte!

Een zonnig paradijs
Egypte is het land van zon, zee en strand. Het hele jaar door geniet je van schitterend weer en heerlijk eten. Het is dan ook echt een all-inclusive bestemming waar vakantiegangers helemaal tot rust kunnen komen. Ondanks dat Egypte code oranje heeft, zien we dat de vraag naar deze bestemming toeneemt. Egypte ontvangt graag toeristen en biedt goede maatregelen voor een veilige vakantie - wat ons betreft een geweldige vakantiebestemming.

Redenen om te kiezen voor Egypte
Wij kunnen het ons voorstellen dat op vakantie gaan in coronatijd spannend kan zijn. Maar, veel bestemmingen hebben alles goed geregeld, kunnen veilig toeristen ontvangen en bieden extra dekking. Zo ook Egypte!

Onze tip: uniek El Gouna
Wie aan Egypte denkt, denkt al snel aan populaire badplaatsen als Hurghada en Marsa Alam. Hoewel je hier de mooiste resorts kunt vinden met de meest uitgebreide faciliteiten voor het hele gezin, is de badplaats El Gouna toch onze persoonlijke favoriet. El Gouna is in 1989 vlak bij Hurghada aangelegd als vakantiedorp met de beste hotels, mooiste stranden en zelfs een ziekenhuis en universiteit. De stad is gebouwd rondom lagunes, El Gouna betekent dan ook 'de lagune'.


Gated community
El Gouna is een gated community, wat betekent dat je er niet zo maar binnen kunt komen. Dit zorgt ervoor dat El Gouna een ontzettend veilige bestemming is waar vrijwel geen criminaliteit voorkomt en waar je heel goed in de avond over straat kunt wandelen.

Abu Tig Marina
De Abu Tig Marina is een gezellige plek om de dag en avond door te brengen: kijk je ogen uit bij de indrukwekkende jachten, ga shoppen in de bazaar en sluit de dag af met een hapje en een drankje in een van de geweldige restaurants.

Sport en activiteiten
Aan resorts en stranden geen gebrek in El Gouna. Maar, ook de sportieveling komt aan zijn trekken. Kitesurfen is een grote sport in de regio, het huisvest dan ook een heuse kitesurfschool waar zelfs topsporters komen trainen! Je kunt al leren kitesurfen in een dag, durf jij het aan?

 

Vluchten van Amsterdam naar Hurghada
Van 4 november 2021 t/m 24 maart 2022 vliegen wij met Air Caïro van Amsterdam naar de heerlijke badplaats Hurghada. De vlucht gaat tweemaal per week, op donderdag en op zondag. Vraag jouw TravelXL Travelcenter of Mobiel Travelplanner van TravelxlatHome.

Met dank aan FTI voor de teksten foto's.