Terug naar het blogoverzicht
4 februari 2022

RR

Het meest adembenemende Terras van New York

Het adembenemende Terras van New York SUMMIT One Vanderbilt 

New York's SUMMIT One Vanderbilt is 's werelds meest meeslepende observatoriumervaring die ons meeneemt op transparante glazen vloeren op meer dan 1.000 voet boven Midtown met ongelooflijke uitzichten tot 80 mijl.

WOENSDAG, 23 NOVEMBER 2021 

NINI BENNY uit World Travel Magazine

Stel je voor dat je in het midden van een schijnbaar transparante structuur staat waardoor je je afvraagt of alles waar je getuige van bent in feite een realiteit is of slechts een illusie. Zonder ondoorzichtige muren om je zicht op de horizon te beperken, is het observatiedek bij The SUMMIT One Vanderbilt alsof je recht in de wolken loopt.

Als je je herinnert dat je naar 'Charlie and the Chocolate Factory' keek, herinner je je waarschijnlijk de glazen lift die Charlie, zijn opa en Willy Wonka hoog in de wolken bracht, waardoor ze de stad van bovenaf konden zien voordat ze naar huis werden gedropt of het einde van de film 'Interstellar' wanneer Matthew McConaughey de toekomst binnengaat, stapt hij in een wereld vol glazen en spiegels.

TOP One Vanderbilt

Nou, dat wilden we toch allemaal meemaken? De SUMMIT One Vanderbilt, geopend op 21 oktober 2021 in het hart van Midtown Manhattan, laat je een vrij vergelijkbare ervaring hebben. Een lift die je naar de 91e en de 93e verdieping schiet en je komt the Palace of Mirrors binnen. Hoewel de lift je niet op magische wijze naar huis brengt (hoe we zouden willen dat dat echt was), schiet het niet een beetje tekort om je verbijsterd achter te laten.

Summit One Vanderbilt is een van de hoogste terrassen in New York City, met een prachtig uitzicht over de stad. Deze ruimte van 65.000 vierkante meter heeft meerdere niveaus die heerlijk eten en cocktails bieden - het is een ideale plek voor elke bezoeker die op zoek is naar een beetje avontuur!

Summit One Vanderbilt biedt bezoekers spannende ervaringen van het verhoogde voedselmenu of ervaar onvergetelijke diners op hun terras waar ze kunnen genieten van een adembenemend uitzicht terwijl ze genieten van een drankje tijdens zonsondergang.

 

SUMMIT One Vanderbilt skyboxen, liften met glazen vloer en wrap-around terras

Het is moeilijk om je niet als een vogel door onze wereld te voelen zweven, staand op eierschalen hoog boven Madison Avenue met de drukte van de straten van de stad onder je. SUMMIT One Vanderbilt's LEVITATION skyboxen bieden gasten 1.063 voet de ruimte in, waar ze in transparante glazen dozen kunnen staan die hen een ongeëvenaard uitzicht geven vanaf hun verhoogde baars in deze moderne ervaring aan boord.

TRANSCENDENCE Courtesy SUMMIT One Vanderbilt

TRANSCENDENCE Courtesy SUMMIT One Vanderbilt

Voor sensatiezoekers die op zoek zijn naar de meest extreme ervaring die mogelijk is, neemt de ASCENT glazen lift van SUMMIT One Vanderbilt je mee naar meer dan 1.200 voet (364 meter) en biedt een transparante glazen vloer. Dit observatiepunt van wereldklasse biedt een ongeëvenaard uitzicht op midtown Manhattan!

Lees meer: Rondleiding door ontwerpers van New York City

SUMMIT TERRACE Met dank aan SUMMIT One Vanderbilt

SUMMIT TERRACE Met dank aan SUMMIT One Vanderbilt

De SUMMIT One Vanderbilt reis eindigt met APRÈS en het SUMMIT TERRACE. De torenhoge lounge biedt op maat gemaakte lichte gerechten, innovatieve cocktails - genoten binnen of buiten op dit prachtig ontworpen terras dat zich rond de zuid- en westkant van het gebouw wikkelt met een prachtig uitzicht tot 80 mijl afstand.

Ervaring van de zintuigen bij SUMMIT One Vanderbilt

Zodra je binnenkomt, krijg je elastische overschoenen. Dit wordt gedaan om het oppervlak brandschoon te houden. Je ervaring begint met een korte video, die je voorbereidt op alles wat je gaat meemaken, post die je door een donkere gang beweegt om vervolgens een heldere lift binnen te gaan, bedekt met spiegels.

Lees meer: Is dit een van de mooiste oude "New York" cafés?

Zodra je de eerste verdieping betreedt, laat je dan niet verrassen door al dat natuurlijke licht dat je raakt. De volgende kamer is waarschijnlijk weer een stap dichter bij de toekomst, bedekt met zilveren ballonnen die in de lucht zweven, een heerlijk gezicht om te aanschouwen. Er zijn verschillende activiteiten die u kunt verkennen op verdieping 91, zoals Levitation, Reflect, Air georganiseerd door de Groep. Op het volgende niveau spot je de vloerkunst samengesteld door kunstenaar Yayoi Kusama.

AIR by NIGHT Courtesy SUMMIT One Vanderbilt

AIR by NIGHT Courtesy SUMMIT One Vanderbilt

Wanneer u de glazen bodemvloer verkent, zal een professional op uw foto's klikken en kunt u deze later aanschaffen. Voordat u de faciliteit betreedt, moet u een gezichtsscan laten uitvoeren. Als onderdeel van de ervaring kun je een 3D-beeld van je gezicht maken op de digitale wolken die over de muur zullen lopen.

Als je eenmaal gewend bent aan het licht en de glazen wanden, neem dan even de tijd om het uitzicht te observeren en te waarderen. Laat het allemaal binnen, want het zal je de adem benemen, waardoor je met stomheid geslagen en overweldigd achterblijft terwijl je kennismaakt met het Empire State Building en het Chrysler Building zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.

Je avontuur in dit 'Huis van Spiegels' geeft je het gevoel dat je midden in het universum bent met de hele wereld onder je voeten. Het neemt je mee naar het hoogste niveau en laat je in de diepten van de prachtige stad duiken terwijl zonneflitsen je dag verlichten.

Lees meer: Tiffany's Blue Box Cafe in New York's 5th Avenue

TRANSCENDENCE Courtesy SUMMIT One Vanderbilt

TRANSCENDENCE Courtesy SUMMIT One Vanderbilt

Reizen naar SUMMIT One Vanderbilt

Reizigers hebben gemakkelijk toegang tot de ingang van Summit One Vanderbilt via een passage in de Grand Central Terminal, waardoor het gemakkelijk voor u is om dit monument te verkennen terwijl u naar andere bezienswaardigheden van de stad reist.

Een paar dingen waar u op moet letten: • Vermijd het dragen van puntige schoenen en hakken die schade aan de vloer kunnen veroorzaken. • Vergeet niet om je zonnebril mee te nemen, vooral overdag. De zonnestralen zijn sterk en de reflecties nog sterker. Maak je geen zorgen als je vergeet ze mee te nemen, je kunt er altijd een lenen van de Summit. • Bezoekers worden aangespoord om een broek te dragen en rokken of jurken te vermijden omdat je op een spiegelende vloer staat. • Houd je batterijen opgeladen, je wilt het niet missen om mooie foto's te maken. • Voor een betere ervaring, bezoek de plaats rond zonsondergang voor de rode hemel of 's nachts wanneer gekleurde lichten worden ingeschakeld, waardoor het uitzicht wordt verbeterd.

 45 E 42nd St, New York, NY 10017 (Ingang gelegen aan de Hoofdhal van Grand Central Terminal)

 www.summitov.com