Terug naar het blogoverzicht
6 juli 2022

travelxl_beheer

Stel je eigen reis samen

Wil jij net als zo veel meer klanten zelf je complete reis samenstellen? dat komt dan goed uit! want TravelXL biedt exclusief je de volgende mogelijkheden:

SnapTrip Holidays

voor het zelff samenstellen van een korte of langere zonvakantie, stedentrip of verre vakantie. Kies zelf de airline, hotel, autohuur en excursies en maak er een pakket van. De door jou zelf samengestelde maatwerkreis valt bovendien dan onder de ANVR, SGR en Calamiteiten regels!

Jouw VakantiePlanner

om zelf je reis samen te stellen

Of het nu gaat om je selfdrive autovakantie, strandvakantie, stedentrip of verre reis, jouw plan is volledig gepersonaliseerd en op maat. Met een paar klikken. Kies uit meer dan 150 bestemmingen.

Maak meer van elke vakantie! Bij deze unieke Reisplanner geef je zelf aan wat je voor een unieke vakantie je wilt, je bepaalt de duur, jij bepaalt zelf welk hotel, vlucht, andere accommodaties en autohuur je wilt en om je reis helemaal voor de belangrijkste elementen tot in de puntjes te regelen, maak je een plan voor de te bezoeken attracties, museum bezoek, ontdekken van de prachtigste plekken, kortom je hebt alles zelf in de hand!

Maar......weet je niet waar te beginnen? Jouw unieke VakantiePlanner maakt gebaseerd op eigen ervaringen en die van vele reizigers op basis van kunstmatige intelligentie(AI: artificial intelligence) een compleet plan op basis van jouw wensen. Je hoeft dan alleen maar door te 'strepen' wat je niet aantrekt in de reis, vervang deze en wijzig de voorgestelde tijd en plan het makkelijk met de tijdslijn en agenda. Makkelijker kan het niet.

  • Pakket bouwen: Makkelijk te gebruiken, gemakkelijk aan te passen!
  • Stel het zelf samen! Je eigen reisplanner voor je autovakantie, strandvakantie, stedentrip, dichtbij of verre reis ... klaar binnen 10 minuten. inclusief routekaarten, te bekijken attracties, musea, etc.
  • Inspireer: de VakantiePlanner inspireert je met leuke suggesties wat te doen, alles kan, niets hoeft, maar je maakt wel meer van je reis, per dag ontvange je hiervoor een voorstel en je maakt zelf je keuze...of niet
  • Personaliseer: verfijn je plan op basis van je eigen wensen. Wij vinden altijd de beste routes en mogelijkheden.
  • Boek: Kies uit de beste accommodaties (Expedia, Booking), luchtvaartmaatschappijen en activiteiten of deel deze met onze reisprofessionals. 
  • Zelf samengesteld? Lees dan hier de ANVR voorwaarden waar je mee te maken hebt, paragraaf 2 en 3.
  • Doe het zelf of toch liever niet?: Of deel je plan met de reisprofessionals van TravelXL of TravelXLatHome voor een reis op maat. Boek dan met zekerheid (ANVR, SGR en Calamiteitenfonds) en de beste ervaring.

Begin hier met het plannen!